Termeni si conditii

Prezentul site cuprinde: texte, poze, baze de date, produse, logouri, orice fel de informatii, reclame, etc si consituie “continutul” site-ului www.cablero.ro care este proprietatea Companiei sc Cablero srl. Folosirea de catre dumneavoastra a continutului site-ului constituie ACCEPTAREA conditiilor urmatoare si va obliga la respectarea acestora.

1. Definitii:

1.1. In cuprinsul prezentului document, urmatorii termeni folositi cu majuscule vor avea, daca din context nu rezulta altfel, intelesurile specificate mai jos:

SITE: pagini web apartinand sc Cablero srl care se afla la adresa www.cablero.ro, prin intermediul caruia UTILIZATORUL are acces la informatii privind serviciile si produsele oferite / asigurate de catre Cablero.

Cablero: societatea sc Cablero srl cu fabrica in Calea Chisinaului KM1, 700179, Iasi Romania inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J22/1477/1994 si avand C.I.F.: RO 5745066

UTILIZATOR: persoana care acceseaza SITE-ul, in scopuri private sau profesionale si care a acceptat TERMENII SI CONDITIILE prezentului SITE

CONTINUT: totalitatea informatiilor, text, imagini, preturi, softuri, baze de date, logo-uri, promotii, oferte, animatii, filme, etc ce compun SITE-ul

UTILIZARE ABUZIVA: folosirea SITE-ului intr-un mod contrar practicii in domeniu, a reglementarilor si ale legislatiei in vigoare sau in orice alt mod care poate produce prejudicii Companiei Cablero

2. Continutul Site-ului:

2.1. Informatiile publicate pe SITE sunt informatii de interes general despre Cablero, produsele comercializate de acesta, ale partenerilor sai cat si alte informatii considerate de Cablero ca fiind de de interes pentru UTILIZATORI.

2.2. Informatiile sunt puse la dispozitia UTILIZATORILOR in mod gratuit.

2.3. Cablero este detinatorul tuturor drepturilor de proprietate intelectuala asupra SITE-ului, respectiv asupra designului si continutului acestuia.

UTILIZATORUL are obligatia de a respecta toate drepturile de proprietate intelectuala ale Cablero prevazute de legislatia in vigoare.

3. Limitarea raspunderii sc Cablero srl

3.1. Raspunderea pentru continutul SITE-ului.

SITE-UL www.cablero.ro NU ESTE UN MAGAZIN VIRTUAL, astfel, UTILIZATORUL nu are posibilitatea sa comande produse online, CONTINUTUL site-ului fiind cu titlu de prezentare. Cablero nu va percepe niciodata vreo suma de bani UTILIZATORULUI pentru informatiile prezentate pe SITE. Pretul, daca este afisat sau daca este “0,00 RON” sunt fictive si trebuie tratate ca atare cu o exceptie: cele din sectiunea Promotii sunt preturi reale si fara TVA.

Cablero nu este si nu poate fi facut responsabil pentru prejudiciile create de erorile, neacuratetea sau neactualizarea informatiilor publicate sau mentinute pe SITE, care nu se datoreaza culpei sale. UTILIZATORII pot gasi informatii detaliate, complete si exacte la sediu fabricii sau la reprezentantii lui de vanzari abilitati de catre Cablero.

3.2. Caracteristicile produselor prezentate pe SITE sunt preluate sau puse la dispozitie de producatori si furnizori iar Cablero nu isi asuma raspunderea pentru corectitudinea acestor informatii.

3.3. Preturile produselor de pe SITE sunt fictive si pot suferi modificari. Promotiile sunt valabile pe perioade limitate de timp, de regula mentionate. In cazul in care nu se mentioneaza o perioada de timp, acestea sunt valabile in limitele stocurilor disponibile. Pentru informatii complete si corecte, date tehnice complete, oferte de pret, va invitam sa ne vizitati la sediu, sa ne telefonati, sau sa ne vizitati. Prezenta produselor pe site NU garanteaza existenta lor in stoc.

3.4. De asemenea, imaginile produselor sunt prezentate pe SITE cu titlu de prezentare, ele pot diferi de aspectul real al produsului in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului fara notificare prealabila de catre producatori.

3.5. Cablero isi rezerva dreptul sa completeze si sa modifice orice informatie de pe SITE.

3.6. Orice problema cauzata de produsele sau serviciile prezentate pe SITE se va solutiona pe cale amiabila in termen de 15 zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre UTILIZATOR.

3.7. Cablero nu raspunde de nici-o pierdere, costuri, procese, pretentii, cheltuieli sau alte raspunderi, in cazul in care acestea sunt cauzate direct de nerespectarea TERMENILOR SI CONDITIILOR.

3.8. Cablero nu raspunde pentru prejudiciile create ca urmare a nefunctionarii SITE-ului precum si pentru cele rezultand din imposibilitatea accesarii anumitor link-uri publicate pe SITE.

Politica de confidentialitate

1. Optarea pentru abonarea la newsletterul Cablero implica acceptul UTILIZATORILOR ca datele lor personale sa fie pastrate si prelucrate de compania Cablero. Scopurile prelucrarii acestor date sunt: crearea unei baze de date pentru realizarea de rapoarte statistice, informarea despre promotiiile retelei Cablero sau despre orice alte promotii sau activitati desfasurate de Cablero prin orice mijloace de comunicare (posta, e-mail, telefon, SMS, etc.). sc Cablero srl este unicul detinator al informatiilor colectate de pe acest site. sc Cablero srl se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti prin vanzare, dezvaluire partiala, sau inchiriere.

2. Colectarea datelor – se face prin diverse modalitati si instrumente specifice precum: aplicatia de gestiune a newsletterului, prin salvarea in baze de date a diversele formulare de contact disponibile pe SITE care sunt completate de catre UTILIZATORI, prin chestionare online etc.

Utilizam adresele IP pentru a analiza obiceiurile de navigare, a administra site-ul, a urmari interesele utilizatorilor si a aduna informatii demografice pentru uz intern. Toate acestea au ca scop facilitarea utilizarii SITE-ului si publicarea unor informatii cat mai relevante pentru interesele UTILIZATORILOR. Adresele IP nu au nici o legatura cu informatiile personale.

3. In cazul newsletterului, fiecare editie/alerta contine si modalitatea de dezabonare; odata accesata aceasta optiune, dezabonarea se aplica imediat, nefiind necesare alte confirmari din partea UTILIZATORILOR.