Informații suplimentare

Telefon | Whatsapp

Transport gratuit

La comenzi peste 1000 lei.

Consultanță gratuită

în alegerea soluției corecte

Livrare rapidă

24/48h

Fabrica

Sos. Iasi-Tomesti nr.15A, Iasi 

0232 239 090

Luni – Vineri: 08:00 – 17:00

Email

contact@cablero.ro

Accesorii de ridicare

Accesoriile de ridicare sunt elemente esentiale pentru manipularea si transportul sigur al diferitelor tipuri de incarcaturi. Fiecare are un rol specific si este conceput pentru a asigura eficienta si siguranta in timpul operatiunilor de ridicare. Iti propunem mai multe astfel de accesorii, pe care le poti folosi cu incredere in proiectele tale:

1. Bride-cleme de prindere cablu. Acestea sunt folosite pentru a fixa capetele cablurilor de otel atunci cand se formeaza bucle sau se realizeaza conexiuni intre cablu si alte accesorii de ridicare. Sunt concepute pentru a rezista la sarcini mari si a asigura o prindere sigura.

2. Carlige culisante. Un carlig culisant este atasat de un lant sau cablu si permite ajustarea lungimii acestuia pentru a echilibra incarcaturile sau pentru a se adapta la diferite puncte de prindere. Mecanismul de culisare faciliteaza o manipulare flexibila a incarcaturilor.

3. Ciorapi-tirant cablu. Sunt maneci metalice sau de material textil care se foloseste pentru a proteja cablul de otel impotriva frecarii sau deteriorarii, si pentru a facilita tractiunea sau ghidarea cablului in anumite aplicatii.

4. Clesti pentru ridicare si transport. Clestii sunt proiectati pentru a prinde si a ridica placi metalice, beton sau alte materiale. Sunt disponibili intr-o varietate de modele pentru a se potrivi cu diferite forme si greutati ale incarcaturilor.

5. Magneti permanenti cu parghii. Acestia sunt folositi pentru a ridica si a transporta materiale feroase fara a necesita o sursa de energie externa. Parghiile permit utilizatorului sa activeze sau sa dezactiveze forta magnetica pentru a atasa sau a elibera incarcatura.

6. Ocheti. Ochetii de ridicare sunt inele sau bucle metalice care se ataseaza la diferite echipamente pentru a oferi un punct de prindere pentru carlige, lanturi sau alte dispozitive de ridicare. Sunt fabricati pentru a suporta sarcini grele si pot fi ficsi sau rotativi pentru a permite unghiuri de ridicare variabile.

Daca ai un proiect in care trebuie sa ridici obiecte foarte grele, toate aceste accesorii iti vor fi de folos. Pe site-ul nostru le gasesti pe cele mai bune