Informații suplimentare

Telefon | Whatsapp

Transport gratuit

La comenzi peste 1000 lei.

Consultanță gratuită

în alegerea soluției corecte

Livrare rapidă

24/48h

Fabrica

Sos. Iasi-Tomesti nr.15A, Iasi 

0232 239 090

Luni – Vineri: 08:00 – 17:00

Email

contact@cablero.ro

Afișez 1 - 32 din 43 de rezultate

Accesorii ancorare

Accesoriile de ancorare sunt esentiale pentru operatiuni sigure de ridicare, deplasare si ancorare a incarcaturilor grele in diverse industrii. Iti oferim o gama variata de astfel de accesorii, care vor transforma orice misiune intr-una usor de dus la bun sfarsit:

• Intinzatoare de sarma. Este un accesoriu folosit pentru a tensiona si a regla lungimea sarmelor de otel sau a cablurilor. Un intinzator de sarma poate fi achizitionat in diferite dimensiuni si forte de tensionare, in asa fel incat sa se potriveasca perfect proiectului tau.
• Tiranti de cablu. Tirantul de cablu este un dispozitiv de fixare care se foloseste pentru a asigura cablurile de otel in timpul utilizarii. Este proiectat pentru a rezista la sarcini grele si tensiuni mari, fiind construit din materiale durabile.
• Accesorii de capat pentru cabluri de otel. Aceste accesorii sunt folosite pentru a crea bucle sau pentru a fixa capetele cablurilor de otel atunci cand sunt presate sau insurubate. Ele pot include mufe, cleme si capete de cablu.
• Ocheti de agatare. Ochetii sunt piese de metal care se ataseaza de structuri pentru a permite conectarea cablurilor sau lanturilor. Sunt proiectati sa suporte greutati mari si sunt utilizati in multe operatiuni de ridicare si ancorare.
• Chei de tachelaj. Cheile de tachelaj sunt utilizate pentru a prinde si a elibera rapid si in siguranta carligele si alte accesorii de conectare in tachelaj. Ele pot avea diferite forme si dimensiuni, adecvate pentru diferite tipuri de incarcaturi si puncte de prindere.
• Bride de prindere.O brida prindere este un accesoriu folosit pentru a fixa si a pozitiona cablurile sau tevile pe structuri. Bridele sunt proiectate sa inconjoare si sa sustina cablurile, oferind un punct de ancorare sigur.

Utilizarea corecta a acestor accesorii este esentiala in prevenirea accidentelor si eficientizarea muncii. Asigura-te ca achizitionezi doar produse de buna calitate si spor la lucru!