Informații suplimentare

Telefon | Whatsapp

Transport gratuit

La comenzi peste 1000 lei.

Consultanță gratuită

în alegerea soluției corecte

Livrare rapidă

24/48h

Fabrica

Sos. Iasi-Tomesti nr.15A, Iasi 

0232 239 090

Luni – Vineri: 08:00 – 17:00

Email

contact@cablero.ro

Afișez 1 - 32 din 42 de rezultate

Accesorii de ridicare

Accesoriile de ridicare sunt elemente esentiale pentru manipularea si transportul sigur al diferitelor tipuri de incarcaturi. Fiecare are un rol specific si este conceput pentru a asigura eficienta si siguranta in timpul operatiunilor de ridicare. Iti propunem mai multe astfel de accesorii, pe care le poti folosi cu incredere in proiectele tale:

1. Bride-cleme de prindere cablu. Acestea sunt folosite pentru a fixa capetele cablurilor de otel atunci cand se formeaza bucle sau se realizeaza conexiuni intre cablu si alte accesorii de ridicare. Sunt concepute pentru a rezista la sarcini mari si a asigura o prindere sigura.

2. Carlige culisante. Un carlig culisant este atasat de un lant sau cablu si permite ajustarea lungimii acestuia pentru a echilibra incarcaturile sau pentru a se adapta la diferite puncte de prindere. Mecanismul de culisare faciliteaza o manipulare flexibila a incarcaturilor.

3. Ciorapi-tirant cablu. Sunt maneci metalice sau de material textil care se foloseste pentru a proteja cablul de otel impotriva frecarii sau deteriorarii, si pentru a facilita tractiunea sau ghidarea cablului in anumite aplicatii.

4. Clesti pentru ridicare si transport. Clestii sunt proiectati pentru a prinde si a ridica placi metalice, beton sau alte materiale. Sunt disponibili intr-o varietate de modele pentru a se potrivi cu diferite forme si greutati ale incarcaturilor.

5. Magneti permanenti cu parghii. Acestia sunt folositi pentru a ridica si a transporta materiale feroase fara a necesita o sursa de energie externa. Parghiile permit utilizatorului sa activeze sau sa dezactiveze forta magnetica pentru a atasa sau a elibera incarcatura.

6. Ocheti. Ochetii de ridicare sunt inele sau bucle metalice care se ataseaza la diferite echipamente pentru a oferi un punct de prindere pentru carlige, lanturi sau alte dispozitive de ridicare. Sunt fabricati pentru a suporta sarcini grele si pot fi ficsi sau rotativi pentru a permite unghiuri de ridicare variabile.

Daca ai un proiect in care trebuie sa ridici obiecte foarte grele, toate aceste accesorii iti vor fi de folos. Pe site-ul nostru le gasesti pe cele mai bune