Informații suplimentare

Telefon | Whatsapp

Transport gratuit

La comenzi peste 1000 lei.

Consultanță gratuită

în alegerea soluției corecte

Livrare rapidă

24/48h

Fabrica

Sos. Iasi-Tomesti nr.15A, Iasi 

0232 239 090

Luni – Vineri: 08:00 – 17:00

Email

contact@cablero.ro

Afișez toate cele 4 rezultate

Lanturi antiderapante

Lanturile antiderapante sunt accesorii auto care se monteaza pe anvelopele vehiculelor pentru a imbunatati tractiunea pe drumuri acoperite cu gheata, zapada sau noroi. Ele sunt confectionate din metal si sunt proiectate sa creeze o aderenta suplimentara intre roata si suprafata de rulare, reducand riscul de alunecare si imbunatatind controlul vehiculului.

 

Aceste lanturi sunt utile in special in conditii de iarna severa si sunt adesea folosite in regiuni montane sau in locuri unde iarna conditiile de drum pot deveni periculoase datorita acumularii de zapada sau formarii poleiului. In unele tari sau regiuni, utilizarea lanturilor antiderapante este reglementata de lege, fiind obligatorii in anumite perioade ale anului sau in conditii meteo specifice.

 

Exista diferite tipuri de lanturi antiderapante, adecvate pentru diverse tipuri de vehicule si anvelope. Ele pot varia in functie de grosimea si rezistenta materialului, precum si de complexitatea designului, unele fiind mai usor de montat decat altele. Montarea lor corecta este esentiala pentru a asigura functionarea eficienta si pentru a preveni orice posibile daune la adresa vehiculului sau anvelopei. De asemenea, cand sunt montate, este recomandat sa se conduca cu o viteza redusa pentru a mentine eficacitatea lanturilor si pentru siguranta in trafic.

 

Iti oferim o varietate mare de lanturi antiderapante

Daca esti in cautarea unor lanturi antiderapante bune, iti oferim mai multe optiuni atractive. Poti achizitiona lanturi antiderapante vrac, lanturi de tip scarita sau lanturi antiderapante de tip bratara, care sa te ajute in orice conditii de drum.