Informații suplimentare

Telefon | Whatsapp

Transport gratuit

La comenzi peste 1000 lei.

Consultanță gratuită

în alegerea soluției corecte

Livrare rapidă

24/48h

Fabrica

Sos. Iasi-Tomesti nr.15A, Iasi 

0232 239 090

Luni – Vineri: 08:00 – 17:00

Email

contact@cablero.ro

Chingi de ancorare

Chingile de ancorare sunt dispozitive folosite pentru fixarea si securizarea marfurilor in timpul transportului. Acestea sunt realizate din material textil rezistent, de obicei poliester, si pot fi echipate cu diverse tipuri de tensionare si prindere, cum ar fi clicheti, carlige sau bucle. Chingile sunt proiectate pentru a distribui uniform tensiunea asupra obiectelor fixate, reducand riscul de alunecare sau deplasare a incarcaturii.
Folosirea unor chingi de ancorare de calitate este utila in numeroase industrii:
• constructii;
• logistica;
• transporturi.
Acestea ofera siguranta si asigura integritatea marfurilor, fiind o alternativa mai sigura si mai practica la metodele traditionale, cum ar fi lanturile sau franghiile, deoarece sunt mai usoare, nu ruginesc si prezinta un risc mai mic de a deteriora incarcatura.

Cum alegi cele mai bune chingi de ancorare pentru proiectul tau?

Chingile de ancorare trebuie selectate in functie de greutatea si natura incarcaturii, si este important sa se respecte limitele de greutate specificate de producator.
Dupa ce au inceput sa fie folosite, acestea trebuie inspectate regulat pentru uzura si trebuie inlocuite daca prezinta semne de deteriorare.
Daca ai un proiect care necesita chingi de ancorare, iti propunem mai multe optiuni excelente realizate din polyester, cu lungimi si proprietati variate, in asa fel incat sa raspunda cu succes nevoilor tale.