Informații suplimentare

Telefon | Whatsapp

Transport gratuit

La comenzi peste 1000 lei.

Consultanță gratuită

în alegerea soluției corecte

Livrare rapidă

24/48h

Fabrica

Sos. Iasi-Tomesti nr.15A, Iasi 

0232 239 090

Luni – Vineri: 08:00 – 17:00

Email

contact@cablero.ro

Gripple oferă o gamă largă de produse special concepute pentru a simplifica și eficientiza operațiunile agricole. Printre soluțiile oferite se numără:

  • Sisteme de tensionare a sârmei: Gripple oferă o varietate de sisteme de tensionare a sârmei pentru garduri, spalieri, ferme de animale și alte aplicații agricole. Sistemele Gripple sunt ușor de instalat și nu necesită unelte speciale.
  • Sisteme de prindere a cablurilor: Gripple oferă o gamă largă de sisteme de prindere a cablurilor pentru diverse aplicații agricole, inclusiv instalarea sistemelor de irigare, a sistemelor de umbrire și a cablajelor electrice.
  • Sisteme de fixare a panourilor: Gripple oferă sisteme de fixare a panourilor pentru a instala panouri solare, panouri de protecție împotriva vântului și alte tipuri de panouri utilizate în agricultură.

Beneficiile utilizării soluțiilor Gripple:

  • Ușor de instalat: Sistemele Gripple pot fi instalate cu ușurință de către o singură persoană, fără a fi necesară o pregătire specială.
  • Economie de timp și bani: Sistemele Gripple permit instalarea rapidă și eficientă a diverselor structuri agricole, reducând semnificativ costurile de manoperă.
  • Durabile și rezistente: Sistemele Gripple sunt fabricate din materiale de înaltă calitate, fiind rezistente la intemperii și la uzură.
  • Siguranță sporită: Sistemele Gripple oferă un nivel ridicat de siguranță, reducând riscul de accidente.

Instalarea gardurilor

Sistemele Gripple pot fi utilizate pentru a instala rapid și eficient garduri pentru animale, perimetre agricole și alte aplicații

Tensionarea firelor pentru spalieri

Gripple oferă soluții eficiente pentru tensionarea firelor utilizate la spalierii pentru viță-de-vie, pomi fructiferi și alte plante.

Fixarea cablurilor pentru sistemele de irigare

Sistemele Gripple pot fi utilizate pentru a fixa cablurile utilizate la sistemele de irigare prin picurare și alte sisteme de irigare.